Plan een vrijblijvend ‘tot de essentie’ gesprek

Je weet dat het anders kan. Klaar voor meer? Laten we elkaar ontmoeten en ervaren of we matchen.

VERBINDING VANUIT BETEKENIS, VISIE EN ZINGEVING

VOOR ORGANISATIES

Business succes begint met verbinding

Hier en nu de juiste dingen doen om succesvol te zijn in de toekomst

De toegenomen onvoorspelbaarheid, complexiteit, onzekerheid en disruptie vraagt je als organisatie en als mens om steeds sneller te reageren en te handelen in de continu veranderende omstandigheden.

De benodigde snelheid overvraagt ons vermogen regelmatig. Ons denken en ons systeem is niet in staat fluïde mee te bewegen. In reactie daarop volgen doorgaans meer controle en procedures. Daardoor vervliegt de bevlogenheid en liggen stress, verkramping en tunnelvisie bij je mensen op de loer. De verbinding tussen de organisatie, de mensen, de klanten en andere stakeholders is vervolgens kwetsbaar.

Om te anticiperen op de steeds sneller veranderende, complexe omstandigheden, word je uitgedaagd nieuwe paden van groei, ontwikkeling en (bewust) leiderschap op te zoeken.

Wat vraagt dat van je

Meer dan ooit tevoren wordt een beroep gedaan op je vermogen om breder in te tunen op wat de omstandigheden van jou als mens en als organisatie vragen.

Het vraagt van jou als mens, als organisatie, team of organisatie veerkracht, wendbaarheid, eenvoud en durf! Maar bovenal snelheid in handelingsvermogen. Beslissingen nemen, oplossingen agile implementeren, van koers veranderen, schakelen én je blijven ontwikkelen, dat is de dagelijkse realiteit.

 

Het InnSaei Effect

InnSaei realiseert deze effecten door vorm te geven aan nieuwe manieren voor organisaties om vanuit hun essentie medewerkers en klanten te bereiken en zich met hen te verbinden. Zo groeit de intrinsieke kracht van de organisatie groeit. Een kracht die valt of staat met de kracht van haar mensen en de kracht van de wederzijdse verbinding.

  The Sea Within

  De natuur van de organisatie.

  Een organisaatie is, veel meer dan een verzameling individuen, een levend organisme. Continue in beweging. De samenhang tussen alles wat we denken, voelen, ervaren en doen is cruciaal op het succes van de organisatie.

  Helaas laat dit deel zich niet vangen in structuur en controle. Afstemmen op het hart van de organisatie, op haar intuïtief vermogen brengt je ermee in contact.

  To see within

  Naar binnen kijken om zicht te krijgen op wat onzichtbaar bleef, op het groepsonbewuste.

  Voorbij de dingen die je kan zien, het niveau waar we ons dagelijks van bewust zijn, (vergaderingen, cijfers, gedrag, afspraken, resultaten, etc.) bestaat er een onzichtbare en onuitgesproken wereld. Onbewuste gedragspatronen, machtsstucturen, onuitgesproken tegenstellingen, meningen, pijn en verlangen.

  Het potentieel van je team en organisatie bestaat uit alle perspectieven, beelden en inzichten die de groep tot haar becshikking heeft, de wijsheid van het geheel.

  To see from the inside out

  Gebruik maken van het veld van mogelijkheden

  Het draait om de kwaliteit van de relaties en verbindingen tussen je mensen in je team of organisatie, buiten je team of organisatie en met het grotere geheel. Niet om het gedrag of de kwaliteit van verschillende individuen.

  De vraag hoe je informatie vrij kunt laten stromen staat voorop. Vanuit flow vind je synergie door alle mogelijkheden en combinaties die zich aandienen waar te nemen en te gebruiken.

  Aanpak

  Geen enkel project is hetzelfde. Wel wat we beogen en waar InnSaei’s expertise en concepten op worden doorontwikkeld. En dat is:

  • Het unieke in het DNA van je bedrijf te helpen lokaliseren, te verfijnen en met ervaren en gevoelde precisie over te brengen, zodat je mensen en je klanten zich kunnen en wíllen verbinden. Je organisatie hart in verbinding brengen door ervaren en gedragen visie, missie, drijfveren en waarden.
  • Het talent helpen te ontketenen van je mensen en hen in hun authenticiteit te stimuleren. Zo maken zij hun potentieel vrij. Pas dan worden skills, intelligentie én persoonlijkheid van je mensen een werkelijke asset voor henzelf en voor de organisatie en haar doelen.
  • Mens en organisatie te helpen om scherpzinnige logica te verbinden met een krachtig intuïtief vermogen waardoor je in deze tijd succesvol kunt zijn en blijven. Geen algoritme zet dat in gang. Daar heb je je mensen voor nodig. Mensen die weten waar hun kracht ligt, die stevig staan, improviseren en kunnen samenwerken.

  Wat brengt dat?

  Door de authentieke kracht van je mensen, de verbinding tussen cognitie en intuïtie en de verbinding vanuit het organisatiehart te ontwikkelen leg je het fundament voor:

  • Nieuwe ideeën, kansen en mogelijkheden
  • Betrokkenheid, (veer)kracht, autonomie, succes, creativiteit en veerkracht
  • De antwoorden op vragen over wat er leeft, wat wil ontstaan en wat je eerstvolgende natuurlijke stap is
  • Je innerlijk kompas voor besluitvorming. Dat is waar zelfsturing, agility en ondernemerschap op drijven

  Als niet alleen alle afzonderlijke delen interacteren, maar ook synchroniseren, ontstaat muziek.

   

  Een probleem is niet iets dat moet worden opgelost, maar een boodschap om naar te luisteren

  – alan seale

  De inner circle van InnSaei

  Moedig en bekwaam maar ook bescheiden genoeg om te weten wanneer hulp vanuit extra expertise nodig is. Dankzij het zorgvuldig samengestelde en onderhouden netwerk van partners en freelancers kan ik altijd het beste talent van buitenaf in InnSaei’s interne aanbod toevoegen om de gewenste resultaten te behalen.

  Stap uit de dagelijkse hectiek en maak contact met wat er toe doet

  De volgende stap

  In samenwerking met de organisatie stelt InnSaei maatwerk trajecten op, waarbij je je aandacht richt op wat normaal gesproken onzichtbaar en onbenut blijft.

  kernwaarden bedenken is één ding, kernwaarden
  belichamen is de weg naar succes

  Aanbod

  Interventie

  Body Mind Release Traject

  Laagdrempelig & effectief

  Uit onderzoeken, ingevuld door cliënten, blijkt dat Body Mind Release voor 93% effectief is op de belangrijkste verzuim redenen zoals: Burn-out, stress, vermoeidheid en somberheid/depressie. Maar ook bij levensklachten als angst -en paniekaanvallen, hooggevoeligheid, traumaverwerking, PTSS, negatief zelfbeeld en afhankelijkheids problematieken blijkt de Body Mind Release methodiek uiterst effectief.

  Body Mind Release trajecten geeft de  cliënt al binnen een paar weken meer energie, meer rust, meer positiviteit en meer levensvreugde. Doordat deze methodiek de innerlijke oorzaak bij de kern aanpakt wordt iemand geholpen om binnen 7 weken van zijn of haar levensklachten af te komen.

   

  Werkwijze

  De client gaat zelfstandig, onder intensieve begeleiding, aan de slag. In 6 tot 8 weken met 7 consulten wordt de client mentaal autonoom. Dit is de belangrijkste reden waardoor deze methode zo effectief en duurzaam is. Het traject wordt geheel op maat gemaakt voor de client.

   

  Tarief

  Kosten BMR traject
  €1795 excl. btw

  Coaching

  Coaching traject

  Verdiepend & veranderend

  InnSaei helpt je via individuele en team coaching het talent te ontketenen en je mensen in hun kracht te zetten. Of het nu om leidinggevenden of professionals gaat. Betrokken en vanuit hun kracht werkende mensen bepalen het voortbestaan en succes van de organisatie.

  InnSaei werkt met mensen aan deze bron van waaruit hun handelen, waarneming en perceptie voortkomt. Dat leidt tot volledige aanwezigheid: bewust natuurlijk leiderschap Dit is het niveau van verbinding en verandering!

  Zo maak je van de skills, intelligentie én persoonlijkheid van je mensen een werkelijke hefboom voor je organisatie.

  Werkwijze

  Na een vrijblijvende kennismaking volgt een intakegesprek waarin de kern van wat je wilt bereiken helder wordt. Indien gewenst vindt tevens een driegesprek plaats met leidinggevende o.a.
  Op basis van de intake wordt een offerte opgesteld. Na akkoord gaan we aan de slag.
  De sessies vinden plaats bij mij of bij jullie op kantoor of via een video-call..
  De duur van een sessie bedraagt 1,5 uur.

  Tarief

  Kosten per sessie van 1,5 uur
  €190 excl. btw

  Training

  Connect & Go

  Inspirerend & doe-het-zelf

  Voor leiders en ondernemers die beweging en verbinding tot stand willen brengen in hun team en/of organisatie. Je legt een basis voor authenticiteit in verbinding. Talent kan zich ontvouwen en het team functioneren krijgt een boost!

  • Intervisie training
  • Lichaamsgericht coachen/leiderschap

  De workshops worden ingezet in verandertrajecten, voor heroriëntatie, reorganisaties, gedurende een kick-off of in cultuurprogramma’s. Ze zijn doelmatig wanneer je werkelijk beweging wilt creëren in je team of organisatie. Wanneer je beter toegerust wilt zijn op wat deze tijd van je vraagt.

  Werkwijze

  Je leert een meer intuitieve intelligentie in te zetten en met de onderstroom te werken. Je gaat gebruik maken van een veel breder veld aan informatie en leert kijken met de open blik van een buitenstaander: Wat zie je? Wat zou nog beter kunnen? Wat wordt hier van je gevraagd?

  Na een intake waarin de door jullie gewenste beweging helder is geworden (soms vraagt dit enkele gesprekken) wordt een opzet gemaakt voor de workshop of training.
  De workshops variëren tussen 2 en 4 uur.

  Tarief

  Prijs op aanvraag
  Locatie in overleg

  Wil je meer weten? Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op. Of bel me.

  Programma's

  'Op Maat'

  Intensief & transformerend

  Om als organisatie onderscheidend te anticiperen op de steeds sneller veranderende complexe omstandigheden wordt een andere benadering van groei, ontwikkeling, (bewust) leiderschap en duurzaamheid van je gevraagd.

  In onze programma’s richten wij ons met een integrale aanpak vanuit de volgende 3 pijlers op het persoonlijke, team en organisatiesucces:

  1. Verbinden vanuit een gevoelde organisatie identiteit - het unieke in het DNA van je bedrijf lokaliseren en verbinden (missie-visie-waarden en cultuur)
  2. Het talent van je mensen en hen in hun authentieke kracht laten stappen
  3. Mens en organisatie te helpen om scherpzinnige logica te verbinden met een

   krachtig intuïtief vermogen

  Wat houdt het in

  InnSaei biedt je heldere kaders en tools om dit vorm te geven. Je creëert een krachtig fundament, waar mensen zich mee kunnen verbinden en waar alles wat je daar vervolgens op bouwt, staat als een huis. Door persoonlijke betekenis en verbinding tot stand te brengen tussen jou, je doelen en je mensen, klanten en partners wordt je duurzamer succesvoller.

  Kenmerken

  • Maatwerk, onverzichtelijk en integreerbaar
  • Compact en modulair op te bouwen
  • Afgebakend in tijd met een brede betrokkenheid van de mensen
  • Gevarieerd in vorm (executive-, team-, individuele- en performance coaching, training, masterclasses, 'on-the-job'). Effectief bij elke stap
  • Verzorgd door professionals en de besten in hun vakgebied.

  Start je reis

  ...naar verbinding en intuïtieve kracht van mens en organisatie – plan een vrijblijvend verhelderend gesprek, bedoeld om elkaar te ontmoeten zodat we ervaren of er een klik is en een goede basis om op verder te gaan. Dit vindt online of live plaats naar gelang je behoefte en de mogelijkheden.

  Kennismaken?

  Address

  InnSaei Ontwikkeling & Coaching
  Cannenburgerweg 37A
  1244 RG  Ankeveen

   

  Download de oefeningen "Mindful reminder" & "Stress Relief"

  Laat je naam en emailadres achter en download de bestanden

  Toestemming

  Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

  Download de oefening "Stress Relief in 3 minuten"

  Laat je naam en email adres achter en download het bestand.

  Toestemming

  Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

  Download de oefening

  Laat je naam en emailadres achter en de download wordt gestart

  Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

  Download de oefening "Stop-Drop-Realign"

  Laat je naam en emailadres achter en download het bestand.

  Toestemming

  Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

  Download de oefening "Stop-Drop-Realign"

  Laat je naam en emailadres achter en download het bestand

  Toestemming

  Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

  Download de oefeningen "Maak van je hoofd een bijzaak"

  Laat je naam en emailadres achter en download het bestand.

  Toestemming

  Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,