Plan een vrijblijvend ‘tot de essentie’ gesprek

Je weet dat het anders kan. Klaar voor meer? Laten we elkaar ontmoeten en ervaren of we matchen.

COACHING & BODY MIND RELEASE

VOOR JOU

Van Levens Klacht naar Levens Kracht

Leven betekent niet continu ‘in balans zijn’. Leren balanceren is de kunst!

Heb je al veel gedaan in je leven om verder te komen? Heb je coaching, behandelingen, therapieën of mindfulness achter de rug, maar heb je nog steeds het gevoel dat je vast zit en niet verder komt?

De geboden coaching, behandelingen en therapieën blijken niet altijd te voldoen. Vaak werk je symptoomgericht of leer je hoe je anders met iets kunt omgaan. De oorzaak blijft bestaan. Wat dan wel? Op deze pagina vind jij meer informatie.

Ken je dat, dat je van binnen weet dat iets niet goed voor je is maar je weigert ernaar te luisteren?

Onzekerheid, afhankelijkheid, burn-out symptomen?

Oude patronen houden, ooit behulpzaam, zitten ons vaak nu in de weg. Op momenten dat je je onzeker voelt over jezelf of over je toekomst komen ze direct oppoppen. Een voorbeeld is je aan passen aan anderen of geen “nee” durven zeggen of je groot maken. Uiteindelijk put dat je uit. Dit kan anders

Herkenbaar? Lees mijn blog “Hell No!! – of wat vaker nee zeggen”.

Je kunt ook zelf oefenen om van je hoofd een bijzaak te maken. Ik heb daarvoor 2 oefeningen samengesteld.

 • Een helder hoofd in 2 minuten met “De Mindful reminder”
 • In 3 minuten je stress niveau omlaag met “Stress relief”

Somberheid, piekeren, depressie?

Verstoorde slaap, weinig energie, besluiteloosheid, vermoeidheid, onrust, schuldgevoelens, herkenbaar? Wat je doet voelt niet passend bij wie je bent. Wat wel nodig is, weet je niet. Ondertussen voel je je ongeïnspireerd en vlak, sta je ‘On hold’. Dat hoeft niet voort te duren. In 2 maanden ben je ervan af. Wil je weten hoe?

Herkenbaar? Lees erover in mijn blog: “Is dit het nu?”.

Oefening:

 • Zien wat je niet zag met “Maak van je hoofd een bijzaak”

Hooggevoeligheid, stress en spanning?

Ben je hooggevoelig? Heb je regelmatig gevoelens van spanning in je buik, een naar gevoel op de borst, paniek en angst, hyperventilatie en onrust. Worden prikkels je teveel? Dan reageer je soms gevoelig, trek je je liever terug. Heb je tijd nodig om bij te tanken.

Lees deze blog voor een andere blik op vrij leven: “6 improvisatie tips voor een vrijer leven”

Oefening:

 • Herpak jezelf bij heftige emoties met “Stop-Drop-Realign

Weerstand weerhoudt ons te groeien. Niets anders dan angst ligt eraan ten grondslag  en angst is een slechte raadgever.

 

 

Stel je eens voor

 • Je hebt inspiratie | vertrouwen | kennis | kracht | overtuiging  én een plan. Klaar voor een nieuw hoofdstuk
 • Je wordt diegene die jij het liefst bent. Levend vanuit een diepe kracht van binnenuit
 • Je weet dat kritische innerlijke stemmetje  te kalmeren, zodat je kan luisteren naar je authentieke en nieuwsgierige stem

Hoe zou dat voelen?

Neem je genoegen met de status quo?

Wacht je op het volgende moment dat je het echt even niet meer weet, een crisis volgt, je beslissingen neemt die jezelf en je omgeving niet begrijpt, om daar weer uit op te staan tot het volgende dilemma…

als je het pad van anderen volgt, leef je nooit je eigen leven… baan je eigen weg

Wat je kunt verwachten

InnSaei verbindt je als mens en organisatie met je innerlijk kompas. Het gaat om het ontgrendelen van je authentieke kracht, die eigenheid. Er is niemand zoals jij, er is geen ander bedrijf als het jouwe.

Doen vanuit zijn

Wat jij doet, wordt een uitdrukking en weerspiegeling van wie jij ten diepste bent. Vanuit een innerlijke stevigheid ga je vrij, bewust en met eigenheid om met wat er op je pad verschijnt.

Niet om de beste versie maar de volledige versie van jezelf te worden in al haar potentie.

 

Aanbod

Werkwijze

Na een korte kennismaking en voorafgaand aan het gesprek vul je een vragenlijst in zodat we direct verdiepend en effectief werken. Het gesprek vind online, bij mij of bij jou op kantoor plaats.

Tarief

Kosten voor 2 sessies
Particulier €195 excl. btw

Coaching

Coaching traject

Verdiepend & veranderend

Een ontwikkelingstocht van je bewustzijn! Sommige (ontwikkel)vraagstukken of worstelingen vragen je dieper op zaken in te gaan om een stap te kunnen zetten in je persoonlijke en professionele leven. 

Door door te gaan waar je anders stopt breng je aan het licht wat onder de oppervlakte leeft. Je komt daardoor bij de wortel van belemmerende gedachten, gedrag en ideeën. Daar kan je ze ontmantelen. Je maakt contact met en geeft ruimte aan wat verborgen bleef. Daarmee verliest het zijn grip op jou. Je staat steviger in je dagelijks leven.

Je leert weer te luisteren naar je eigen wijsheid, vertrouwen op je andere intelligentiebronnen dan enkel je denken. Verrijkend en transformerend.

Werkwijze

Kennismaking

Na een vrijblijvende kennismaking volgt een intakegesprek waarin de kern van wat jij wilt bereiken helder wordt. Op basis van de intake stel ik een coaching plan op met een inschatting van het aantal sessies. Betaalt je werkgever de coaching, volgt op basis van de intake ook een offerte richting je werkgever.

Sessies

De duur van een sessie bedraagt 1,5 uur en de periode ertussen varieert van 1 tot 3 weken.
Ook houd je één en ander schriftelijk bij en krijg je soms opdrachten mee. Dit is belangrijk om inzichten, nieuw gedrag en leerpunten te integreren in je dagelijks leven.In de laatste sessie evalueren we het traject.

Feedback

2 maanden na afronding van het traject vindt een feedback gesprek plaats. We blikken terug op het geleerde, de wijze waarop je dat wel of niet hebt kunnen vormgeven in je leven en wat de impact daarvan was. Dit gesprek is ‘on the house’.
De sessies vinden online, bij mij of bij jou op kantoor plaats.

Tarief

Kosten per sessie van 1,5 uur
Particulier €125 excl. btw

Connect & Go

Body Mind Release Traject

Inspirerend & doe-het-zelf

Een trip! “De enige weg eruit, is naar binnen” - Sadhguru

Een Body Mind Release traject geeft je al binnen een paar weken meer energie, meer rust, meer positiviteit en meer levensvreugde. Doordat deze methodiek de innerlijke oorzaak bij de kern aanpakt wordt je geholpen om binnen 7 weken van je levensklachten af te komen.

Deze methodiek geeft niet alleen snelle resultaten, maar ook blijvend resultaat. Doordat de innerlijke oorzaak bij de kern wordt aangepakt verval je niet meer in je oude patronen en gedragingen. Je wordt ook niet meer zo snel getriggerd. Zo kan je de stappen maken die je wilt. Ook na het traject kan je, dankzij de methodiek, nog verder doorgroeien.
Je laat je innerlijk kompas beter voor je werken, privé en in je werk. Je doorbreekt je  automatische piloot, ervaart meer creativiteit en keuzes maak je makkelijker. Maar je voelt je met name vrolijker met meer vertrouwen in je zelf.

Werkwijze

Body Mind Release is een traject van 6 tot 8 weken. Een sessie duurt maximaal 1 uur, behalve de 1e sessie, die duurt 1,5 uur tot 2 uur.

Je leert in een individueel traject van zes tot 8 weken (zeven sessies) hoe jij de ballast die jij hebt opgelopen zelfstandig en effectief kunt loslaten en positieve gevoelens weer kunt terughalen. Wij praten niet over problemen, je leert niet omgaan met en je zoekt oorzaken niet langer buiten jezelf.

Ik  geloof in zelfverantwoordelijkheid en het daadwerkelijk aanpakken van de innerlijke oorzaak van levensklachten.

Iedere sessie krijg je opdrachten mee, die je thuis doet. Het is belangrijk dat je je daar ook aan houdt. Body Mind Release werkt wanneer jij gericht en zelfstandig de stappen in het traject volgt.

INCLUSIEF
• Werkmap
• Persoonlijke ingesproken (wekelijkse) opname (tot week 6), waar je thuis mee aan de slag gaat.
• 7 sessies

Tarief

Kosten Body Mind Release traject  € 695,00 excl. BTW

Een extra sessie bedraagt € 85,00 excl. BTW

Bovenstaande trajecten wordt steeds vaker vergoed door de werkgever. Vanuit het jaarlijkse persoonsgebonden budget kan het weggezet worden als een stuk persoonlijke ontwikkeling. Vraag naar de voorwaarden bij jouw bedrijf.

Programma's

'Persoonlijk Meesterschap'

Intensief & transformerend

Een reis! waarin je een weten, een innerlijke kracht en ware potentie voorbij je bewuste denken gaat ontdekken. Je ontwikkelt je in je persoonlijke leiderschap en bewustzijn waarbij je een krachtige authentieke en autonome basis vorm geeft.
Je kunt niet teruggaan en een nieuw begin maken. Maar je kunt wel nu beginnen en een geheel nieuw NU maken.
Als je de wens hebt om je leven op een hoger niveau te tillen is dit wellicht iets voor jou.
Denk jij dat ook? Dan nodig ik je uit om kennis te maken.

Wat houdt het in

In een tijdsbestek van 7 tot 10 maanden doorloop je een aantal zorgvuldig afgestemde ontwikkelstappen waarmee je je innerlijke houding naar jezelf, de ander en de wereld transformeert!
Waardoor je:

 • natuurlijker, vrijer en congruent met wie je ten diepste bent handelt
 • de kracht van je hoofd, hart en buik vóór je leert te laten werken
 • over een ruimer bewustzijn en sensitiviteit van waarnemen beschikt
 • opener en meer ontspannen omgaat met wat zich aandient in jouw leven, in regie!

Je hebt geen controle over de omstandigheden noch over anderen. Het enige wat je kan doen, is je eigen pad lopen en je focussen op wat jij te doen hebt. 

In dit traject is de Body Mind Release therapie ook opgenomen. Afhankelijk van je bewustzijns niveau, begin je daarmee of vindt dit halverwege plaats.

Jij moet het doen

Je kunt hierna contact zijn en blijven met de uitdagingen die je tegenkomt waardoor een natuurlijke wijsheid wakker wordt. Het is een weg waarin een steeds diepere verbondenheid met jezelf en met de omgeving voelbaar wordt.
Alles wat je zoekt is al in jou, ook de ontwikkeling waar je naar streeft. De buitenwereld is de spiegel waarin je leest wat je nog te doen hebt. Ik begeleid je om dit ook werkelijke naar boven te halen en vorm te geven in je leven.

Praktische informatie

Gedurende 6 maanden ontvang je begeleiding in de stappen die nodig zijn om jouw meesterschap te ontwikkelen.
Het programma bestaat uit:

 • 7 BMR sessies
 • 5 bewustzijn sessies. Ieder met een eigen thema. Tussendoor:
  • Lees je opgegeven literatuur.
  • Oefen je met aangereikt materiaal en maak je huiswerkopdrachten.
 • Een afrondend integratie gesprek

Kosten
Particulier          €995 excl. btw
Zakelijk              neem contact op

Bovenstaande trajecten wordt steeds vaker vergoed door de werkgever. Vanuit het jaarlijkse persoonsgebonden budget kan het weggezet worden als een stuk persoonlijke ontwikkeling. Vraag naar de voorwaarden bij jouw bedrijf.

Het InnSaei Effect

Voor jou

InnSaei the sea within

The Sea Within

Je natuurlijke staat - de grenzeloze natuur van je innerlijk, je onderbewuste continue in beweging, de stroom van het leven

Via eenvoudige technieken en oefeningen maak je contact daarmee. Het helpt je beter om te gaan met de dagelijkse druk die je ervaart in je volle leven van carrière, gezin, doordat je leert:

 

 • te ontspannen in hoe het is en te ankeren in een natuurlijke balans en een stevig fundament
 • je bewust te worden van je (natuurlijke) grenzen
 • toegang te krijgen tot een grotere bron van informatie waardoor je helder * creatief wordt

To see within

Je psyche - naar binnen kijken is jezelf kennen en vanuit die zelfkennis de ander.

Hier onderzoek je hoe je weg beweegt van ongemak. De manier waarop we dat doen, vormen onze patronen, rollen en persoonlijkheid.

 

 • je ontdekt de oorsprong ervan en ontmantelt ze; breng verlangens en drijfveren in beeld;
 • je laat je identificatie los waardoor je natuurlijke stevigheid en veerkracht tevoorschijn komt
 • je handelt met meer energie en plezier. Ontspannen pak je in deze vrije positie de regie.

To see from the inside out

Manifesteren - je leert vertrouwen op een innerljik kompas waarmee je je eigen koers vaart.

Heb je al veel gedaan in je leven om verder te komen?  Meerdere behandelingen en/of therapieën hebt gedaan om te ontspannen of trauma’s los te laten, maar je hebt nog steeds het gevoel dat je vast zit en niet verder komt? 

Wie jij van binnen bent krijgt vorm in relatie. Dit is waar het spannend wordt. Hier word je op gespiegeld. Je leert die spiegel zelfstandig actief in te zetten voor je innerlijke groei. 

BLOG – UITGELICHT

Als je hoofd de hoofdrol speelt!

Heb je je wel eens afgevraagd wat de behoefte om te delen wat je meemaakt op social media doet met je beleving van de werkelijke activiteit in dat moment? Zó zit dat ook met je hoofd.

Het haalt je uit je echte ervaring. Je bent meer dan je denken. Je verdient het hierbij stil te staan! Je ware aard is niet zo veranderlijk als je gedachten en gevoelens. Je diepe waarden en verlangens verdwijnen niet wanneer jij het spoor even bijster bent.

Je hoofd bevindt zich altijd in het verleden of in de toekomst maar nooit in het moment. In je hoofd betekent uit contact met jezelf en met wat ís. Dan stagneer je, loop je vast.

Zolang je alleen met je hoofd op zoek blijft gaan naar nieuwe perspectieven en nieuwe waarheden blijf je maar uitkomen bij het oude vertrouwde.

Lees erover in dit blog.

Maak van je hoofd een bijzaak

Zonder de kracht van je denken te ondermijnen

Ik help je met het doorzien van de belemmeringen die de natuurlijke flow bij jou tot oplossingen, tot creativiteit, tegenhouden. Niet de gebeurtenissen zijn leidend, maar je houding ernaar.

Het is een ontwikkeling waarin je volledig de verantwoordelijkheid kunt nemen voor je leven, en waarin zich ware autonomie ontvouwt. Hierdoor kun je echt in contact zijn met de uitdagingen die je tegenkomt waardoor een natuurlijke wijsheid wakker wordt en jij de regie neemt.

Oefeningen

Wil je proeven? Met deze simpele oefeningen leg je een basis om naar het hart van je ervaring te gaan. Download de oefeningen en ga aan de slag.

Een helder hoofd in 2 minuten met “Maak van je hoofd een bijzaak I”

Zien wat je niet zag met “Maak van je hoofd een bijzaak II”

 

  Kennismaken?

  Address

  InnSaei Ontwikkeling & Coaching
  Cannenburgerweg 37A
  1244 RG  Ankeveen

   

  Download de oefeningen "Mindful reminder" & "Stress Relief"

  Laat je naam en emailadres achter en download de bestanden

  Toestemming

  Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

  Download de oefening "Stress Relief in 3 minuten"

  Laat je naam en email adres achter en download het bestand.

  Toestemming

  Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

  Download de oefening

  Laat je naam en emailadres achter en de download wordt gestart

  Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

  Download de oefening "Stop-Drop-Realign"

  Laat je naam en emailadres achter en download het bestand.

  Toestemming

  Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

  Download de oefening "Stop-Drop-Realign"

  Laat je naam en emailadres achter en download het bestand

  Toestemming

  Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

  Download de oefeningen "Maak van je hoofd een bijzaak"

  Laat je naam en emailadres achter en download het bestand.

  Toestemming

  Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,