Plan een vrijblijvend ‘tot de essentie’ gesprek

Je weet dat het anders kan. Klaar voor meer? Laten we elkaar ontmoeten en ervaren of we matchen.

INDIVIDUELE COACHING

VOOR JOU

Van Mentale kracht naar Authentieke kracht

Je staat midden in het leven, je hebt ambitie, een visie en je verlangt ernaar alles uit jezelf en het leven te halen

Je legt de lat hoog. Wilskracht is je niet vreemd. Stilstaan bij jezelf wil je wel, maar dat kan altijd later nog. Je bent prima op weg maar je weet dat er meer in je zit en dat je dat er nu niet uithaalt.

Meestal voel je je in controle. Je weet wat je doet en waarom. Meestal…. Nu echter niet! Je krijgt de vinger er niet achter. Je weet ook dat er iets anders nodig is dan je tot u toe hebt gedaan om dat helder te krijgen.

Ken je dat, dat je van binnen weet dat iets niet goed voor je is maar je weigert ernaar te luisteren?

Wil je niet langer geleefd worden?

Een beetje druk is ok. Je haalt graag het beste eruit, maar dit is je nu teveel. Iedereen lijkt iets van je te willen, jijzelf voorop. De rek is eruit. Het gevolg is innerlijke wrijving, onrust, gejaagdheid en onbalans. Je kan hier anders mee leren omgaan!

Herkenbaar? Lees mijn blog “Hell No!! – of wat vaker nee zeggen”.

Je kunt ook zelf oefenen om van je hoofd een bijzaak te maken. Ik heb daarvoor 2 oefeningen samengesteld.

 • Een helder hoofd in 2 minuten met “De Mindful reminder”
 • In 3 minuten je stress niveau omlaag met “Stress relief”

Wil je dat sluimerende gevoel van 'Is dit het nu' niet langer negeren?

Wat je doet voelt niet meer passend bij wie je bent. Een knagend gevoel dat er meer is, dat je het anders wilt. Wat precies weet je niet. Ondertussen voel je je ongeïnspireerd en vlak. Sta je ‘On hold’? Terwijl je eigenlijk een switch wilt maken? Zet een eerste stap!

Herkenbaar? Lees erover in mijn blog: “Is dit het nu?”.

Oefening:

 • Zien wat je niet zag met “Maak van je hoofd een bijzaak”

Wil je jezelf niet vastpinnen met 'Zo ben ik nou eenmaal'?

Iets wat je kenmerkt zit je nu in de weg. Het belemmert je. Je neemt je voor de volgende keer anders te reageren maar dat lukt weer niet. Vertoont je gedrag hardnekkige patronen, die je zeer tegen je zin, niet eenvoudig kunt doorbreken? Houdt het je tegen te doen wat je wilt? Verruim je blik op jezelf!

Herkenbaar? Lees erover in mijn blog: “6 improvisatie tips voor een vrijer leven”.

Oefening:

 • Herpak jezelf bij heftige emoties met “Stop-Drop-Realign

Niet weten wat je eigenlijk wilt doen is een argument dat door je verstand wordt ingezet om uiteindelijk niets te doen

– GIJS JANSEN

Zou het niet fijn zijn om

 • de onrust in je hoofd te bezien van uit een rustige kracht van binnenuit die je stevigheid en balans biedt
 • die negatieve innerlijke stem te kalmeren, uit de lead te halen en te leren luisteren naar je authentieke, open en nieuwsgierige stem
 • jezelf in te brengen in wat je doet. Niet te zijn wat je doet maar te doen vanuit ZIJN. Krachtig navigerend door het leven op je innerlijk kompas?

Neem je genoegen met de status quo?

Wacht je op het volgende moment dat je het echt even niet meer weet, een crisis volgt, je beslissingen neemt die jezelf en je omgeving niet begrijpt, om daar weer uit op te staan tot het volgende dilemma…

als je het pad van anderen volgt, leef je nooit je eigen leven… baan je eigen weg

Wat je kunt verwachten

InnSaei verbindt je als mens en organisatie met je innerlijk kompas. Het gaat om het ontgrendelen van je authentieke kracht, die eigenheid. Er is niemand zoals jij, er is geen ander bedrijf als het jouwe.

Doen vanuit zijn

Wat jij doet, wordt een uitdrukking en weerspiegeling van wie jij ten diepste bent. Vanuit een innerlijke stevigheid ga je vrij, bewust en met eigenheid om met wat er op je pad verschijnt.

Niet om de beste versie maar de volledige versie van jezelf te worden in al haar potentie.

 

Aanbod

Coaching

Doorbraaksessies

Laagdrempelig & effectief

Een stap! In een kort tijdsbestek komen tot nieuwe mogelijkheden.

Je hebt een issue, persoonlijk of professioneel, waar je tot de kern van wilt komen. Je begint liever klein. Wil je onderzoeken, sparren en gechallenged worden? Wil je je gedachtenloop doorbreken?

Neem even de tijd voor jezelf. Tijd om uit de ‘haast’ modus te stappen en af te stemmen op wat er echt speelt. In 2 uur kom je to-the-point. Je blinde vlek komt in beeld, de reden waarom de antwoorden niet volgen. Je ervaart ruimte en rust om vanuit nieuwe perspectieven te zien wat nodig is.

De eerstvolgende stap ontvouwt zich in het gesprek. En dan doen!

Werkwijze

Na een korte kennismaking en voorafgaand aan het gesprek vul je een vragenlijst in zodat we direct verdiepend en effectief werken. Het gesprek vind online, bij mij of bij jou op kantoor plaats.

Tarief

Kosten per sessie van 2 uur
Particulier €160 excl. btw
Zakelijk €295 excl. btw

Coaching

Coaching traject

Verdiepend & veranderend

Een tocht! Sommige (ontwikkel)vraagstukken of worstelingen vragen je dieper op zaken in te gaan om een stap te kunnen zetten in je persoonlijke en professionele leven. Dan is 1 sessie niet genoeg.

Door door te gaan waar je anders stopt breng je aan het licht wat onder de oppervlakte leeft. Je komt daardoor bij de wortel van belemmerende gedachten, gedrag en ideeën. Daar kan je ze ontmantelen. Je maakt contact met en geeft ruimte aan wat verborgen bleef. Daarmee verliest het zijn grip op jou. Je staat steviger in je dagelijks leven.

Werkwijze

Kennismaking

Na een vrijblijvende kennismaking volgt een intakegesprek waarin de kern van wat jij wilt bereiken helder wordt. Op basis van de intake stel ik een coaching plan op met een inschatting van het aantal sessies. Betaalt je werkgever de coaching, volgt op basis van de intake ook een offerte richting je werkgever.

Sessies

De duur van een sessie bedraagt 1,5 uur en de periode ertussen varieert van 1 tot 3 weken.
Ook houd je één en ander schriftelijk bij en krijg je soms opdrachten mee. Dit is belangrijk om inzichten, nieuw gedrag en leerpunten te integreren in je dagelijks leven.In de laatste sessie evalueren we het traject.

Feedback

2 maanden na afronding van het traject vindt een feedback gesprek plaats. We blikken terug op het geleerde, de wijze waarop je dat wel of niet hebt kunnen vormgeven in je leven en wat de impact daarvan was. Dit gesprek is ‘on the house’.
De sessies vinden online, bij mij of bij jou op kantoor plaats.

Tarief

Kosten per sessie van 1,5 uur
Particulier €125 excl. btw
Zakelijk €190 excl. btw

Training

Connect & Go

Inspirerend & doe-het-zelf

Een trip! “De enige weg eruit, is naar binnen” - Sadhguru

Je leert je een groter innerlijk weten in te zetten bij alles waar je in het leven tegenaan loopt. Je krijgt heldere handvaten aangereikt waarmee je uit je hoofd, je bewuste denken en voelen beweegt en een vermogen ontwikkelt om andere bronnen van informatie in jezelf aan te spreken. Deze kun je vervolgens zelfstandig inzetten.

Vanuit de inzichten die dat geeft, wordt je volgende stap helder.
Je laat je innerlijk kompas beter voor je werken, privé en in je werk. Daarmee doorbreek je je automatische piloot, ervaar je meer creativiteit in je probleemoplossend vermogen en zijn keuzes makkelijker te maken.

Werkwijze

De training beslaat 1 dagdeel.

Om het zo waardevol mogelijk voor je te maken neem je één of twee vraagstukken in gedachten mee. Vraagstukken die je binnen je organisatie of binnen je persoonlijke leven bezighouden. Waar je op dit moment mee worstelt en graag meer helderheid over wilt krijgen. Je hoeft je verhaal hierover niet te delen, dus kun je het zo persoonlijk maken als je wilt.

Alles wat het van je vraagt is met een nieuwsgierig en open mind hierin te stappen.

De training wordt verzorgd op mijn kantoor bij 1 of 2 deelnemers of in de omgeving bij 3 tot 6 deelnemers. Het is een fantastisch cadeau aan jezelf, als een massage van de geest, een mini retraite intensive.

Tarief

Kosten

Particulier
1 deelnemer €295 excl. btw
2 deelnemers €199 p.p. excl. btw

Zakelijk
1 deelnemer €375 excl. btw
2 deelnemers €275 p.p. excl. btw
3 of meer deelnemers: prijs op aanvraag. Locatie in overleg.

Programma's

'Persoonlijk Meesterschap'

Intensief & transformerend

Een reis! waarin je een weten, een innerlijke kracht en ware potentie voorbij je bewuste denken gaat ontdekken. Je ontwikkelt je in je persoonlijke leiderschap en bewustzijn waarbij je een krachtige authentieke en autonome basis vorm geeft.
Je kunt niet teruggaan en een nieuw begin maken. Maar je kunt wel nu beginnen en een geheel nieuw NU maken.
Als je de wens hebt om je leven op een hoger niveau te tillen is dit wellicht iets voor jou.
Denk jij dat ook? Dan nodig ik je uit om kennis te maken.

Wat houdt het in

In een tijdsbestek van 7 tot 10 maanden doorloop je een aantal zorgvuldig afgestemde ontwikkelstappen waarmee je je innerlijke houding naar jezelf, de ander en de wereld transformeert!
Waardoor je:

 • natuurlijker, vrijer en congruent met wie je ten diepste bent handelt
 • de kracht van je hoofd vóór je leert te laten werken
 • over een ruimer bewustzijn en sensitiviteit van waarnemen beschikt
 • proactief omgaat met wat zich aandient in jouw leven, in regie!

Je hebt geen controle over de omstandigheden noch over anderen. Het enige wat je kan doen, is je eigen pad lopen en je focussen op wat jij te doen hebt. Doen vanuit ZIJN in plaats van zijn wat je doet. Geïnspireerd, betrokken, bewust en vrij. Proactief en in regie!

Jij moet het doen

Val je na dit programma nooit meer terug in je oude patronen? Jawel hoor! Voel je je continu gelukkig? Nee dat niet!
Wel kun je echt in contact zijn en blijven met de uitdagingen die je tegenkomt waardoor een natuurlijke wijsheid wakker wordt. Het is een weg waarin een steeds diepere verbondenheid met jezelf en met de omgeving voelbaar wordt.
Alles wat je zoekt is al in jou, ook de ontwikkeling waar je naar streeft. Ik begeleid je om dit ook werkelijke naar boven te halen en vorm te geven in je leven.

Praktische informatie

Gedurende 7-10 maanden ontvang je begeleiding in alle stappen die nodig zijn om jouw meesterschap te ontwikkelen.
Het programma bestaat uit:

 • 6 individuele ontwikkelblokken van 4 uur; ieder met een eigen thema. Tussen de blokken ligt een periode van 4 weken. In deze periode:
  • Wordt een skype call gepland van 1/2 uur om in te gaan wat er op dat moment speelt en integratiewerk te doen.
  • Lees je opgegeven literatuur.
  • Oefen je met aangereikt materiaal en maak je huiswerkopdrachten.
 • Een afrondend integratie gesprek
 • Een feedbackgesprek na 2 maanden.

Kosten
Particulier          €1795 excl. btw
Zakelijk              €2395 excl. btw

Het InnSaei Effect

Voor jou

InnSaei the sea within

The Sea Within

Je natuurlijke staat - de grenzeloze natuur van je innerlijk, continue in beweging, de stroom van het leven

Via eenvoudige technieken en oefeneningen maak je contact daarmee. Het helpt je beter om te gaan met de dagelijkse druk die je ervaart in je volle leven van carrière, gezin, doordat je leert:

 

 • te ontspannen in hoe het is en te ankeren in een natuurlijke balans en een solide basis
 • je bewust te worden van je (natuurlijke) grenzen
 • toegang te krijgen tot een grotere bron van informatie waardoor je helder * creatief wordt

To see within

Je psyche - naar binnen kijken is jezelf kennen en vanuit die zelfkennis de ander.

Hier onderzoek je hoe je weg beweegt van ongemak. De manier waarop we dat doen, vormen onze patronen, rollen en persoonlijkheid.

 

 • je ontdekt de oorsprong ervan en ontmantelt ze; breng verlangens en drijfveren in beeld;
 • je laat je identificatie los waardoor je natuurlijke stevigheid en veerkracht tevoorschijn komt
 • je handelt met meer energie en plezier. Ontspannen pak je in deze vrije positie de regie.

To see from the inside out

Manifesteren - je leert vertrouwen op een innerljik kompas waarmee je je eigen koers vaart.

Wie jij van binnen bent krijgt vorm in relatie. Dit is waar het spanned wordt. Hier word je gespiegeld. Je werkt aan:

 

 • nieuwe routes kiezen en volgen
 • de balans tussen wie je in wezen bent en hoe je vormgeeft in leven en werk
 • helder krijgen wat je te doen staat
 • in de praktijk oefenen

BLOG – UITGELICHT

Als je hoofd de hoofdrol speelt!

Heb je je wel eens afgevraagd wat de behoefte om te delen wat je meemaakt op social media doet met je beleving van de werkelijke activiteit in dat moment? Zó zit dat ook met je hoofd.

Het haalt je uit je echte ervaring. Je bent meer dan je denken. Je verdient het hierbij stil te staan! Je ware aard is niet zo veranderlijk als je gedachten en gevoelens. Je diepe waarden en verlangens verdwijnen niet wanneer jij het spoor even bijster bent.

Je hoofd bevindt zich altijd in het verleden of in de toekomst maar nooit in het moment. In je hoofd betekent uit contact met jezelf en met wat ís. Dan stagneer je, loop je vast.

Zolang je alleen met je hoofd op zoek blijft gaan naar nieuwe perspectieven en nieuwe waarheden blijf je maar uitkomen bij het oude vertrouwde.

Lees erover in dit blog.

Maak van je hoofd een bijzaak

Zonder de kracht van je denken te ondermijnen

Ik help je met het doorzien van de belemmeringen die de natuurlijke flow bij jou tot oplossingen, tot creativiteit, tegenhouden. Niet de gebeurtenissen zijn leidend, maar je houding ernaar.

Het is een ontwikkeling waarin je volledig de verantwoordelijkheid kunt nemen voor je leven, en waarin zich ware autonomie ontvouwt. Hierdoor kun je echt in contact zijn met de uitdagingen die je tegenkomt waardoor een natuurlijke wijsheid wakker wordt en jij de regie neemt.

Oefeningen

Wil je proeven? Met deze simpele oefeningen leg je een basis om naar het hart van je ervaring te gaan. Download de oefeningen en ga aan de slag.

Een helder hoofd in 2 minuten met “Maak van je hoofd een bijzaak I”

Zien wat je niet zag met “Maak van je hoofd een bijzaak II”

 

  Kennismaken?

  Address

  InnSaei Ontwikkeling & Coaching
  Cannenburgerweg 37A
  1244 RG  Ankeveen

   

  Download de oefeningen "Mindful reminder" & "Stress Relief"

  Laat je naam en emailadres achter en download de bestanden

  Toestemming

  Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

  Download de oefening "Stress Relief in 3 minuten"

  Laat je naam en email adres achter en download het bestand.

  Toestemming

  Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

  Download de oefening

  Laat je naam en emailadres achter en de download wordt gestart

  Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

  Download de oefening "Stop-Drop-Realign"

  Laat je naam en emailadres achter en download het bestand.

  Toestemming

  Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

  Download de oefening "Stop-Drop-Realign"

  Laat je naam en emailadres achter en download het bestand

  Toestemming

  Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

  Download de oefeningen "Maak van je hoofd een bijzaak"

  Laat je naam en emailadres achter en download het bestand.

  Toestemming

  Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,