Plan een vrijblijvend ‘tot de essentie’ gesprek

Je weet dat het anders kan. Klaar voor meer? Laten we elkaar ontmoeten en ervaren of we matchen.

Over Mij

Jij verdient het om de volledige versie van jezelf te zijn in al haar potentie

Ik help je wie je bent, wat je wilt vorm te geven

Ik neem je verlangens, talenten, je ontwikkeling en je potentie serieus. Evenals je belemmeringen, obstakels, onzekerheden, twijfel en diverse rollen. Maar ik neem niet alles klakkeloos aan. Door ruimte te maken voor hart en intuïtie kom je bij de wortel en schijnen we licht op jouw essentie. Voorbij de bullshit.

Mijn achtergrond

Na een 25-jarige carrière in sales- en commercieel management waarin ik startups, nieuwe business units en concepten tot bloei heb gebracht in de corporate wereld, heb ik met de voor mij meest fascinerende elementen: het contact met mensen, hun behoeften, gedragingen en belemmeringen; het bouwen van vertrouwen en het initiëren van verandering en transformatie, een draai gegeven aan mijn loopbaan. Na 5 jaar intensieve ontwikkeling en scholing heb ik nu mezelf met InnSaei vol in de wereld gezet.

Er gebeurt iets magisch als je je wereld anders ziet – vrij en met eigenheid

Mijn missie

Mensen helpen een leven te leiden van betekenis, verbinding en impact.

Ik wil dat mensen houden van wie ze zijn en wat ze doen. En van daar uit stevig in de wereld tegemoet treden, trouw aan zichzelf en in regie. Maar vooral dat ze zich vrij voelen.

Ik heb ook een grotere ambitie voor ogen: een ode brengen aan de schoonheid van ieder mens en het leven! Je herinneren aan de schoonheid in jou, in de ander en alles wat leeft. Om te ontdekken dat we ondanks onze vele verschillen in onze authenticiteit en menselijkheid verbonden zijn.

Wees jezelf, ieder ander is al bezet

– Oscar Wilde

Inspiratie

Die ik in mijn leven en werkwijze heb opgenomen.

FLOOR Jongerencoaching

Met veel plezier werk ik samen met FLOOR Jongerencoaching. FLOOR helpt jongeren die tussen wal en schip belanden hun plek in te nemen in de wereld.

Voice Dialogue

“Ik heb geleerd dat moed niet de afwezigheid van angst is, maar de overwinning ervan” Nelson Mandela

Voice Dialogue of De Psychologie van de Ikken ziet ons als een verzameling van verschillende en vaak tegenstrijdige interne kanten waardoor we gestuurd worden. Zo kan je bijvoorbeeld een stevige perfectionist of een drammer in jezelf hebben ontwikkeld.

Ik maak gebruik van Voice Dialogue als een effectieve, niet oordelende, diepgaande en tegelijkertijd lichtvoetige methode om je te begeleiden bij je veranderingsprocessen. Je leert je innerlijke krachtenveld goed kennen en kunt daardoor jezelf beter aansturen. Je vergroot je persoonlijke effectiviteit en de acceptatie van jezelf en de ander.

 

The Work van Byron Katie

“We raken niet verstoord door wat er om ons heen gebeurt maar door onze gedachten er over”- Epictetus (50 AD – 138 AD)

Met The Work begeleid ik je jouw belemmerende gedachten te bevragen. Byron Katie is de schepper van The Work. Zij heeft op haar website de uitleg van The Work en bijbehorende werkbladen, gratis beschikbaar gesteld. Daar kan je alvast zelf mee aan de slag.

We lijden als we een gedachte geloven die ingaat tegen dat wat is. Als onze geest helder is, zien we ‘wat er is’ en wat we willen. Door The Work te doen wordt het je duidelijk dat wat je denkt dat niet had moeten gebeuren, moest gebeuren. Je gaat zien op welke manieren je weg beweegt van wat is. Je kunt dingen en situaties zien zonder weerstand en zonder de verwarring van je innerlijke strijd. Vanuit dat punt krijg je ruimte om opnieuw te kijken, je perspectief te verbreden en vrijer te handelen.

Transformational Presence, Alan Seale

“Making a difference begins with how you “show up” to your life and leadership—your personal presence—and how you move from presence into action.” Alan Seale

 

Een ’transformationele aanwezigheid’ zijn in de snel veranderende wereld van vandaag betekent dat je je manier van denken, hoe je naar dingen kijkt en hoe je kansen en uitdagingen kunt aangaan voortdurend uitbreidt. Met deze 3 vragen ga je aan het werk:

  1. Welke kans komt er voorbij, doet zich voor in jouw leven – wat wil er gebeuren, welk potentieel maakt zich kenbaar?
  2. Wie vraagt het je te zijn?
  3. Wat vraagt het je te doen, wat is de 1ste stap die je kan zetten?

Daarmee wordt het een heel agile manier van werken en denken, makkelijk bij te sturen.  Je krijgt een compleet nieuwe set aan inzichten rond de situatie/het onderwerp waarop je gecoacht wil worden. Of het nu een probleem betreft of een uitdaging of een droom, een visie die je in de wereld wilt zetten.

 

Mindsight van Daniel Siegel

“Inviting our thoughts and feelings into awareness allows us to learn from them rather than be driven by them.” Daniel Siegel

Mindsight is een nieuwe manier van kijken naar gedachten, brein, relaties en bewustzijn. Onze gedachten bepalen onze ervaringen en andersom. Het laat zien hoe we onze hersenen opnieuw kunnen programmeren zodat we anders leren denken en invloed uit kunnen oefenen op onze mentale en emotionele belevingen. Door middel van de methode die Siegel Mindsight noemt, leer je van een afstand kijken naar je gedachten en gevoelens. Zo creëer je een nieuw bewustzijn van waaruit je je leven op een positieve manier kunt vormgeven en je je relatie met anderen kunt verbeteren.

 

Opleiding

Integrale Coaching

Een 3 jarige Master opleiding (Post-HBO). Ik bevind me in het 3de jaar.
De basis van Integrale Coaching is dat je persoonlijke ontwikkeling wordt begeleid vanuit een vrij en authentiek beginpunt in je. Het is gebaseerd op de ervaring dat er een deel in jou is, dat vrij is van je conditioneringen en de beelden die je hebt gemaakt over jezelf en de wereld om je heen. Eigenlijk is dat wie je ten diepste bent.
Als je contact leert maken met die vrije bron in je en van daaruit leeft, opent zich een geheel nieuw veld van mogelijkheden. Integrale coaching start vanuit dit vrije perspectief. Het is de bron van waaruit we contact maken met wat er is.

Coachen met Ziel en Zakelijkheid

Een LVSC en NOBCO-EMCC erkende (Europees Practitionerniveau), Post-HBO geregistreerde coach opleiding: Coachen met ziel en zakelijkheid benadert persoonlijke veranderingsprocessen vanuit het Stermodel van de zes ontwikkelingsniveaus. Er wordt op de bovenstroom (gedrag en omgevingsniveau) en op de onderstroom (mentaal, emotioneel, fysiek en zingevingniveau) gewerkt.  Daartoe zijn diverse coachings methodieken intensief getraind (tot Europees (NOBCO-EMCC) practitionerniveau).

NLP, RET, TA, Gestaltmethodisch werken, Voice Dialogue, Stermodel, Loopbaancoaching, Waardengericht Communiceren, Geweldloos communiceren.  

Intuïtieve opleiding

Je intuïtie is een enorme bron van oorspronkelijke en creatieve informatie is. Je leert en oefent hoe je je intuïtie effectief in je dagelijkse leven kunt inzetten. Om zo een vrij, onafhankelijk en creatief leven te leven.Om je intuïtieve intelligentie wakker te maken wordt gewerkt met meditaties, visualisatie, energiewerk, voice dialogue en spiegeling. Dit gebeurt praktisch en ervaringsgericht zodat zelfs de meest rationele, nuchtere persoon er goed mee uit de voeten kan en de meerwaarde kan ervaren.

Kennismaken?

Address

InnSaei Ontwikkeling & Coaching
Cannenburgerweg 37A
1244 RG  Ankeveen

 

Download de oefeningen "Mindful reminder" & "Stress Relief"

Laat je naam en emailadres achter en download de bestanden

Toestemming

Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

Download de oefening "Stress Relief in 3 minuten"

Laat je naam en email adres achter en download het bestand.

Toestemming

Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

Download de oefening

Laat je naam en emailadres achter en de download wordt gestart

Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

Download de oefening "Stop-Drop-Realign"

Laat je naam en emailadres achter en download het bestand.

Toestemming

Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

Download de oefening "Stop-Drop-Realign"

Laat je naam en emailadres achter en download het bestand

Toestemming

Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

Download de oefeningen "Maak van je hoofd een bijzaak"

Laat je naam en emailadres achter en download het bestand.

Toestemming

Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,