Plan een vrijblijvend ‘tot de essentie’ gesprek

Je weet dat het anders kan. Klaar voor meer? Laten we elkaar ontmoeten en ervaren of we matchen.

aanbod

Effectief en verdiepend

InnSaei’s aanbod varieert van laagdrempelig & effectief tot verdiepend & transformerend. Mijn werkwijze leidt tot beweging, verandering en integratie.
Ik gebruik mijn ervaring en mijn kennis van neuropsychologie, psychotherapie, veranderkunde, mindfulness en het boeddhisme.

Voor jou betekent dit dat je je persoonlijke of organisatie potentieel activeert en je handelingen een weerspiegeling worden van waar je voor staat. Levend vanuit je innerlijk kompas kun je nieuwe paden verkennen. De wijze waarop je naar de wereld kijkt, krijgt een ruimer perspectief. Je krijgt letterlijk ademruimte en vrijheid jezelf te ervaren te midden van alle ruis.

Individuele coaching

Coaching

Doorbraaksessies

Laagdrempelig & effectief

Een stap! In een kort tijdsbestek komen tot nieuwe mogelijkheden.

Je hebt een issue, persoonlijk of professioneel, waar je tot de kern van wilt komen. Je begint liever klein. Wil je onderzoeken, sparren en gechallenged worden? Wil je je gedachtenloop doorbreken?

Neem even de tijd voor jezelf. Tijd om uit de ‘haast’ modus te stappen en af te stemmen op wat er echt speelt. In 2 uur kom je to-the-point. Je blinde vlek komt in beeld, de reden waarom de antwoorden niet volgen. Je ervaart ruimte en rust om vanuit nieuwe perspectieven te zien wat nodig is.

De eerstvolgende stap ontvouwt zich in het gesprek. En dan doen!

Werkwijze

Na een korte kennismaking en voorafgaand aan het gesprek vul je een vragenlijst in zodat we direct verdiepend en effectief werken. Het gesprek vind online, bij mij of bij jou op kantoor plaats.

Tarief

Kosten per sessie van 2 uur
Particulier €160 excl. btw
Zakelijk €295 excl. btw

Coaching

Coaching traject

Verdiepend & veranderend

Een tocht! Sommige (ontwikkel)vraagstukken of worstelingen vragen je dieper op zaken in te gaan om een stap te kunnen zetten in je persoonlijke en professionele leven. Dan is 1 sessie niet genoeg.

Door door te gaan waar je anders stopt breng je aan het licht wat onder de oppervlakte leeft. Je komt daardoor bij de wortel van belemmerende gedachten, gedrag en ideeën. Daar kan je ze ontmantelen. Je maakt contact met en geeft ruimte aan wat verborgen bleef. Daarmee verliest het zijn grip op jou. Je staat steviger in je dagelijks leven.

Werkwijze

Kennismaking

Na een vrijblijvende kennismaking volgt een intakegesprek waarin de kern van wat jij wilt bereiken helder wordt. Op basis van de intake stel ik een coaching plan op met een inschatting van het aantal sessies. Betaalt je werkgever de coaching, volgt op basis van de intake ook een offerte richting je werkgever.

Sessies

De duur van een sessie bedraagt 1,5 uur en de periode ertussen varieert van 1 tot 3 weken.
Ook houd je één en ander schriftelijk bij en krijg je soms opdrachten mee. Dit is belangrijk om inzichten, nieuw gedrag en leerpunten te integreren in je dagelijks leven.In de laatste sessie evalueren we het traject.

Feedback

2 maanden na afronding van het traject vindt een feedback gesprek plaats. We blikken terug op het geleerde, de wijze waarop je dat wel of niet hebt kunnen vormgeven in je leven en wat de impact daarvan was. Dit gesprek is ‘on the house’.
De sessies vinden online, bij mij of bij jou op kantoor plaats.

Tarief

Kosten per sessie van 1,5 uur
Particulier €125 excl. btw
Zakelijk €190 excl. btw

Training

Connect & Go

Inspirerend & doe-het-zelf

Een trip! “De enige weg eruit, is naar binnen” - Sadhguru

Je leert je een groter innerlijk weten in te zetten bij alles waar je in het leven tegenaan loopt. Je krijgt heldere handvaten aangereikt waarmee je uit je hoofd, je bewuste denken en voelen beweegt en een vermogen ontwikkelt om andere bronnen van informatie in jezelf aan te spreken. Deze kun je vervolgens zelfstandig inzetten.

Vanuit de inzichten die dat geeft, wordt je volgende stap helder.
Je laat je innerlijk kompas beter voor je werken, privé en in je werk. Daarmee doorbreek je je automatische piloot, ervaar je meer creativiteit in je probleemoplossend vermogen en zijn keuzes makkelijker te maken.

Werkwijze

De training beslaat 1 dagdeel.

Om het zo waardevol mogelijk voor je te maken neem je één of twee vraagstukken in gedachten mee. Vraagstukken die je binnen je organisatie of binnen je persoonlijke leven bezighouden. Waar je op dit moment mee worstelt en graag meer helderheid over wilt krijgen. Je hoeft je verhaal hierover niet te delen, dus kun je het zo persoonlijk maken als je wilt.

Alles wat het van je vraagt is met een nieuwsgierig en open mind hierin te stappen.

De training wordt verzorgd op mijn kantoor bij 1 of 2 deelnemers of in de omgeving bij 3 tot 6 deelnemers. Het is een fantastisch cadeau aan jezelf, als een massage van de geest, een mini retraite intensive.

Tarief

Kosten

Particulier
1 deelnemer €295 excl. btw
2 deelnemers €199 p.p. excl. btw

Zakelijk
1 deelnemer €375 excl. btw
2 deelnemers €275 p.p. excl. btw
3 of meer deelnemers: prijs op aanvraag. Locatie in overleg.

Programma's

'Persoonlijk Meesterschap'

Intensief & transformerend

Een reis! waarin je een weten, een innerlijke kracht en ware potentie voorbij je bewuste denken gaat ontdekken. Je ontwikkelt je in je persoonlijke leiderschap en bewustzijn waarbij je een krachtige authentieke en autonome basis vorm geeft.
Je kunt niet teruggaan en een nieuw begin maken. Maar je kunt wel nu beginnen en een geheel nieuw NU maken.
Als je de wens hebt om je leven op een hoger niveau te tillen is dit wellicht iets voor jou.
Denk jij dat ook? Dan nodig ik je uit om kennis te maken.

Wat houdt het in

In een tijdsbestek van 7 tot 10 maanden doorloop je een aantal zorgvuldig afgestemde ontwikkelstappen waarmee je je innerlijke houding naar jezelf, de ander en de wereld transformeert!
Waardoor je:

 • natuurlijker, vrijer en congruent met wie je ten diepste bent handelt
 • de kracht van je hoofd vóór je leert te laten werken
 • over een ruimer bewustzijn en sensitiviteit van waarnemen beschikt
 • proactief omgaat met wat zich aandient in jouw leven, in regie!

Je hebt geen controle over de omstandigheden noch over anderen. Het enige wat je kan doen, is je eigen pad lopen en je focussen op wat jij te doen hebt. Doen vanuit ZIJN in plaats van zijn wat je doet. Geïnspireerd, betrokken, bewust en vrij. Proactief en in regie!

Jij moet het doen

Val je na dit programma nooit meer terug in je oude patronen? Jawel hoor! Voel je je continu gelukkig? Nee dat niet!
Wel kun je echt in contact zijn en blijven met de uitdagingen die je tegenkomt waardoor een natuurlijke wijsheid wakker wordt. Het is een weg waarin een steeds diepere verbondenheid met jezelf en met de omgeving voelbaar wordt.
Alles wat je zoekt is al in jou, ook de ontwikkeling waar je naar streeft. Ik begeleid je om dit ook werkelijke naar boven te halen en vorm te geven in je leven.

Praktische informatie

Gedurende 7-10 maanden ontvang je begeleiding in alle stappen die nodig zijn om jouw meesterschap te ontwikkelen.
Het programma bestaat uit:

 • 6 individuele ontwikkelblokken van 4 uur; ieder met een eigen thema. Tussen de blokken ligt een periode van 4 weken. In deze periode:
  • Wordt een skype call gepland van 1/2 uur om in te gaan wat er op dat moment speelt en integratiewerk te doen.
  • Lees je opgegeven literatuur.
  • Oefen je met aangereikt materiaal en maak je huiswerkopdrachten.
 • Een afrondend integratie gesprek
 • Een feedbackgesprek na 2 maanden.

Kosten
Particulier          €1795 excl. btw
Zakelijk              €2395 excl. btw

Aanbod voor organisaties

Coaching

Doorbraaksessies

Laagdrempelig & effectief

Een vraag, die je je als organisatie moet stellen, is: “Hoe kan ik persoonlijke betekenis en verbinding tot stand brengen tussen mijn doel, de projecten en de betrokken mensen?”
Met de specifieke aanpak ontstaan in een kort tijdsbestek nieuwe mogelijkheden. Wil je uitgedaagd worden en sparren? In 2 uur kom je to-the-point. Je blinde vlek komt in beeld, de rede waarom het je niet lukt. Je ervaart ruimte en rust om vanuit nieuwe perspectieven te zien wat nodig is.
De eerstvolgende stap ontvouwt zich in het gesprek. En dan doen!

Werkwijze

Na een kennismaking en voorafgaand aan het gesprek vul je een vragenlijst in zodat we direct verdiepend en effectief werken. Het gesprek vind indien noodzakelijk online, maar bij vooerkeur bij mij of bij jullie op kantoor plaats.

Tarief

Kosten per sessie van 2 uur
€295 excl. btw

Coaching

Coaching traject

Verdiepend & veranderend

InnSaei helpt je via individuele en team coaching het talent te ontketenen en je mensen in hun kracht te zetten. Of het nu om leidinggevenden of professionals gaat. Betrokken en vanuit hun kracht werkende mensen bepalen het voortbestaan en succes van de organisatie.

InnSaei werkt met mensen aan deze bron van waaruit hun handelen, waarneming en perceptie voortkomt. Dat leidt tot volledige aanwezigheid: bewust natuurlijk leiderschap Dit is het niveau van verbinding en verandering!

Zo maak je van de skills, intelligentie én persoonlijkheid van je mensen een werkelijke hefboom voor je organisatie.

Werkwijze

Na een vrijblijvende kennismaking volgt een intakegesprek waarin de kern van wat je wilt bereiken helder wordt. Indien gewenst vindt tevens een driegesprek plaats met leidinggevende o.a.
Op basis van de intake wordt een offerte opgesteld. Na akkoord gaan we aan de slag.
De sessies vinden plaats bij mij of bij jullie op kantoor of via een video-call..
De duur van een sessie bedraagt 1,5 uur.

Tarief

Kosten per sessie van 1,5 uur
€190 excl. btw

Training

Connect & Go

Inspirerend & doe-het-zelf

Voor leiders en ondernemers die beweging en verbinding tot stand willen brengen in hun team en/of organisatie. Je legt een basis voor authenticiteit in verbinding. Talent kan zich ontvouwen en het team functioneren krijgt een boost!

De workshops worden ingezet in verandertrajecten, voor heroriëntatie, reorganisaties, gedurende een kick-off of in cultuurprogramma’s. Ze zijn doelmatig wanneer je werkelijk beweging wilt creëren in je team of organisatie. Wanneer je beter toegerust wilt zijn op wat deze tijd van je vraagt.

Werkwijze

Je leert een meer intuitieve intelligentie in te zetten en met de onderstroom te werken. Je gaat gebruik maken van een veel breder veld aan informatie en leert kijken met de open blik van een buitenstaander: Wat zie je? Wat zou nog beter kunnen? Wat wordt hier van je gevraagd?

Na een intake waarin de door jullie gewenste beweging helder is geworden (soms vraagt dit enkele gesprekken) wordt een opzet gemaakt voor de workshop of training.
De workshops variëren tussen 2 en 4 uur.

Tarief

Prijs op aanvraag
Locatie in overleg

Wil je meer weten? Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op. Of bel me.

Programma's

'Op Maat'

Intensief & transformerend

Om als organisatie onderscheidend te anticiperen op de steeds sneller veranderende complexe omstandigheden wordt een andere benadering van groei, ontwikkeling, (bewust) leiderschap en duurzaamheid van je gevraagd.

In onze programma’s richten wij ons met een integrale aanpak vanuit de volgende 3 pijlers op het persoonlijke, team en organisatiesucces:

 1. Verbinden vanuit een gevoelde organisatie identiteit - het unieke in het DNA van je bedrijf lokaliseren en verbinden (missie-visie-waarden en cultuur)
 2. Het talent van je mensen en hen in hun authentieke kracht laten stappen
 3. Mens en organisatie te helpen om scherpzinnige logica te verbinden met een

  krachtig intuïtief vermogen

Wat houdt het in

InnSaei biedt je heldere kaders en tools om dit vorm te geven. Je creëert een krachtig fundament, waar mensen zich mee kunnen verbinden en waar alles wat je daar vervolgens op bouwt, staat als een huis. Door persoonlijke betekenis en verbinding tot stand te brengen tussen jou, je doelen en je mensen, klanten en partners wordt je duurzamer succesvoller.

Kenmerken

 • Maatwerk, onverzichtelijk en integreerbaar
 • Compact en modulair op te bouwen
 • Afgebakend in tijd met een brede betrokkenheid van de mensen
 • Gevarieerd in vorm (executive-, team-, individuele- en performance coaching, training, masterclasses, 'on-the-job'). Effectief bij elke stap
 • Verzorgd door professionals en de besten in hun vakgebied.

Start je reis

...naar verbinding en intuïtieve kracht van mens en organisatie – plan een vrijblijvend verhelderend gesprek, bedoeld om elkaar te ontmoeten zodat we ervaren of er een klik is en een goede basis om op verder te gaan. Dit vindt online of live plaats naar gelang je behoefte en de mogelijkheden.

Download de oefeningen "Mindful reminder" & "Stress Relief"

Laat je naam en emailadres achter en download de bestanden

Toestemming

Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

Download de oefening "Stress Relief in 3 minuten"

Laat je naam en email adres achter en download het bestand.

Toestemming

Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

Download de oefening

Laat je naam en emailadres achter en de download wordt gestart

Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

Download de oefening "Stop-Drop-Realign"

Laat je naam en emailadres achter en download het bestand.

Toestemming

Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

Download de oefening "Stop-Drop-Realign"

Laat je naam en emailadres achter en download het bestand

Toestemming

Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

Download de oefeningen "Maak van je hoofd een bijzaak"

Laat je naam en emailadres achter en download het bestand.

Toestemming

Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,