Plan een vrijblijvend ‘tot de essentie’ gesprek

Je weet dat het anders kan. Klaar voor meer? Laten we elkaar ontmoeten en ervaren of we matchen.

aanbod

Effectief en verdiepend

De InnSaei werkwijze leidt tot beweging, verandering en integratie.

Coaching- en Body Mind Release trajecten zijn op een verdiepende en transformerende manier complementair omdat ze op de verschillende lagen hun werk doen.

Bij BMR is herprogrammering van je onderbewustzijn de sleutel. 
In Coaching is bewustwording van diezelfde patronen en gewoontes van groot belang om ze vervolgens te kunnen doorbreken.

Je pakt gericht je klachten aan. Jij leert je specifieke emotionele, lichamelijke en mentale ballast loslaten die je klachten veroorzaakt. Maar minstens zo belangrijk: je haalt je oorspronkelijke kracht en positieve gevoelens terug die je momenteel mist. De wijze waarop je naar jezelf, de ander en de wereld kijkt verandert in positieve zin. Je krijgt letterlijk ademruimte en vrijheid jezelf te ervaren te midden van alle ruis.

Individuele coaching

Werkwijze

Na een korte kennismaking en voorafgaand aan het gesprek vul je een vragenlijst in zodat we direct verdiepend en effectief werken. Het gesprek vind online, bij mij of bij jou op kantoor plaats.

Tarief

Kosten voor 2 sessies
Particulier €195 excl. btw

Coaching

Coaching traject

Verdiepend & veranderend

Een ontwikkelingstocht van je bewustzijn! Sommige (ontwikkel)vraagstukken of worstelingen vragen je dieper op zaken in te gaan om een stap te kunnen zetten in je persoonlijke en professionele leven. 

Door door te gaan waar je anders stopt breng je aan het licht wat onder de oppervlakte leeft. Je komt daardoor bij de wortel van belemmerende gedachten, gedrag en ideeën. Daar kan je ze ontmantelen. Je maakt contact met en geeft ruimte aan wat verborgen bleef. Daarmee verliest het zijn grip op jou. Je staat steviger in je dagelijks leven.

Je leert weer te luisteren naar je eigen wijsheid, vertrouwen op je andere intelligentiebronnen dan enkel je denken. Verrijkend en transformerend.

Werkwijze

Kennismaking

Na een vrijblijvende kennismaking volgt een intakegesprek waarin de kern van wat jij wilt bereiken helder wordt. Op basis van de intake stel ik een coaching plan op met een inschatting van het aantal sessies. Betaalt je werkgever de coaching, volgt op basis van de intake ook een offerte richting je werkgever.

Sessies

De duur van een sessie bedraagt 1,5 uur en de periode ertussen varieert van 1 tot 3 weken.
Ook houd je één en ander schriftelijk bij en krijg je soms opdrachten mee. Dit is belangrijk om inzichten, nieuw gedrag en leerpunten te integreren in je dagelijks leven.In de laatste sessie evalueren we het traject.

Feedback

2 maanden na afronding van het traject vindt een feedback gesprek plaats. We blikken terug op het geleerde, de wijze waarop je dat wel of niet hebt kunnen vormgeven in je leven en wat de impact daarvan was. Dit gesprek is ‘on the house’.
De sessies vinden online, bij mij of bij jou op kantoor plaats.

Tarief

Kosten per sessie van 1,5 uur
Particulier €125 excl. btw

Connect & Go

Body Mind Release Traject

Inspirerend & doe-het-zelf

Een trip! “De enige weg eruit, is naar binnen” - Sadhguru

Een Body Mind Release traject geeft je al binnen een paar weken meer energie, meer rust, meer positiviteit en meer levensvreugde. Doordat deze methodiek de innerlijke oorzaak bij de kern aanpakt wordt je geholpen om binnen 7 weken van je levensklachten af te komen.

Deze methodiek geeft niet alleen snelle resultaten, maar ook blijvend resultaat. Doordat de innerlijke oorzaak bij de kern wordt aangepakt verval je niet meer in je oude patronen en gedragingen. Je wordt ook niet meer zo snel getriggerd. Zo kan je de stappen maken die je wilt. Ook na het traject kan je, dankzij de methodiek, nog verder doorgroeien.
Je laat je innerlijk kompas beter voor je werken, privé en in je werk. Je doorbreekt je  automatische piloot, ervaart meer creativiteit en keuzes maak je makkelijker. Maar je voelt je met name vrolijker met meer vertrouwen in je zelf.

Werkwijze

Body Mind Release is een traject van 6 tot 8 weken. Een sessie duurt maximaal 1 uur, behalve de 1e sessie, die duurt 1,5 uur tot 2 uur.

Je leert in een individueel traject van zes tot 8 weken (zeven sessies) hoe jij de ballast die jij hebt opgelopen zelfstandig en effectief kunt loslaten en positieve gevoelens weer kunt terughalen. Wij praten niet over problemen, je leert niet omgaan met en je zoekt oorzaken niet langer buiten jezelf.

Ik  geloof in zelfverantwoordelijkheid en het daadwerkelijk aanpakken van de innerlijke oorzaak van levensklachten.

Iedere sessie krijg je opdrachten mee, die je thuis doet. Het is belangrijk dat je je daar ook aan houdt. Body Mind Release werkt wanneer jij gericht en zelfstandig de stappen in het traject volgt.

INCLUSIEF
• Werkmap
• Persoonlijke ingesproken (wekelijkse) opname (tot week 6), waar je thuis mee aan de slag gaat.
• 7 sessies

Tarief

Kosten Body Mind Release traject  € 695,00 excl. BTW

Een extra sessie bedraagt € 85,00 excl. BTW

Bovenstaande trajecten wordt steeds vaker vergoed door de werkgever. Vanuit het jaarlijkse persoonsgebonden budget kan het weggezet worden als een stuk persoonlijke ontwikkeling. Vraag naar de voorwaarden bij jouw bedrijf.

Programma's

'Persoonlijk Meesterschap'

Intensief & transformerend

Een reis! waarin je een weten, een innerlijke kracht en ware potentie voorbij je bewuste denken gaat ontdekken. Je ontwikkelt je in je persoonlijke leiderschap en bewustzijn waarbij je een krachtige authentieke en autonome basis vorm geeft.
Je kunt niet teruggaan en een nieuw begin maken. Maar je kunt wel nu beginnen en een geheel nieuw NU maken.
Als je de wens hebt om je leven op een hoger niveau te tillen is dit wellicht iets voor jou.
Denk jij dat ook? Dan nodig ik je uit om kennis te maken.

Wat houdt het in

In een tijdsbestek van 7 tot 10 maanden doorloop je een aantal zorgvuldig afgestemde ontwikkelstappen waarmee je je innerlijke houding naar jezelf, de ander en de wereld transformeert!
Waardoor je:

 • natuurlijker, vrijer en congruent met wie je ten diepste bent handelt
 • de kracht van je hoofd, hart en buik vóór je leert te laten werken
 • over een ruimer bewustzijn en sensitiviteit van waarnemen beschikt
 • opener en meer ontspannen omgaat met wat zich aandient in jouw leven, in regie!

Je hebt geen controle over de omstandigheden noch over anderen. Het enige wat je kan doen, is je eigen pad lopen en je focussen op wat jij te doen hebt. 

In dit traject is de Body Mind Release therapie ook opgenomen. Afhankelijk van je bewustzijns niveau, begin je daarmee of vindt dit halverwege plaats.

Jij moet het doen

Je kunt hierna contact zijn en blijven met de uitdagingen die je tegenkomt waardoor een natuurlijke wijsheid wakker wordt. Het is een weg waarin een steeds diepere verbondenheid met jezelf en met de omgeving voelbaar wordt.
Alles wat je zoekt is al in jou, ook de ontwikkeling waar je naar streeft. De buitenwereld is de spiegel waarin je leest wat je nog te doen hebt. Ik begeleid je om dit ook werkelijke naar boven te halen en vorm te geven in je leven.

Praktische informatie

Gedurende 6 maanden ontvang je begeleiding in de stappen die nodig zijn om jouw meesterschap te ontwikkelen.
Het programma bestaat uit:

 • 7 BMR sessies
 • 5 bewustzijn sessies. Ieder met een eigen thema. Tussendoor:
  • Lees je opgegeven literatuur.
  • Oefen je met aangereikt materiaal en maak je huiswerkopdrachten.
 • Een afrondend integratie gesprek

Kosten
Particulier          €995 excl. btw
Zakelijk              neem contact op

Bovenstaande trajecten wordt steeds vaker vergoed door de werkgever. Vanuit het jaarlijkse persoonsgebonden budget kan het weggezet worden als een stuk persoonlijke ontwikkeling. Vraag naar de voorwaarden bij jouw bedrijf.

Aanbod voor organisaties

Interventie

Body Mind Release Traject

Laagdrempelig & effectief

Uit onderzoeken, ingevuld door cliënten, blijkt dat Body Mind Release voor 93% effectief is op de belangrijkste verzuim redenen zoals: Burn-out, stress, vermoeidheid en somberheid/depressie. Maar ook bij levensklachten als angst -en paniekaanvallen, hooggevoeligheid, traumaverwerking, PTSS, negatief zelfbeeld en afhankelijkheids problematieken blijkt de Body Mind Release methodiek uiterst effectief.

Body Mind Release trajecten geeft de  cliënt al binnen een paar weken meer energie, meer rust, meer positiviteit en meer levensvreugde. Doordat deze methodiek de innerlijke oorzaak bij de kern aanpakt wordt iemand geholpen om binnen 7 weken van zijn of haar levensklachten af te komen.

 

Werkwijze

De client gaat zelfstandig, onder intensieve begeleiding, aan de slag. In 6 tot 8 weken met 7 consulten wordt de client mentaal autonoom. Dit is de belangrijkste reden waardoor deze methode zo effectief en duurzaam is. Het traject wordt geheel op maat gemaakt voor de client.

 

Tarief

Kosten BMR traject
€1795 excl. btw

Coaching

Coaching traject

Verdiepend & veranderend

InnSaei helpt je via individuele en team coaching het talent te ontketenen en je mensen in hun kracht te zetten. Of het nu om leidinggevenden of professionals gaat. Betrokken en vanuit hun kracht werkende mensen bepalen het voortbestaan en succes van de organisatie.

InnSaei werkt met mensen aan deze bron van waaruit hun handelen, waarneming en perceptie voortkomt. Dat leidt tot volledige aanwezigheid: bewust natuurlijk leiderschap Dit is het niveau van verbinding en verandering!

Zo maak je van de skills, intelligentie én persoonlijkheid van je mensen een werkelijke hefboom voor je organisatie.

Werkwijze

Na een vrijblijvende kennismaking volgt een intakegesprek waarin de kern van wat je wilt bereiken helder wordt. Indien gewenst vindt tevens een driegesprek plaats met leidinggevende o.a.
Op basis van de intake wordt een offerte opgesteld. Na akkoord gaan we aan de slag.
De sessies vinden plaats bij mij of bij jullie op kantoor of via een video-call..
De duur van een sessie bedraagt 1,5 uur.

Tarief

Kosten per sessie van 1,5 uur
€190 excl. btw

Training

Connect & Go

Inspirerend & doe-het-zelf

Voor leiders en ondernemers die beweging en verbinding tot stand willen brengen in hun team en/of organisatie. Je legt een basis voor authenticiteit in verbinding. Talent kan zich ontvouwen en het team functioneren krijgt een boost!

 • Intervisie training
 • Lichaamsgericht coachen/leiderschap

De workshops worden ingezet in verandertrajecten, voor heroriëntatie, reorganisaties, gedurende een kick-off of in cultuurprogramma’s. Ze zijn doelmatig wanneer je werkelijk beweging wilt creëren in je team of organisatie. Wanneer je beter toegerust wilt zijn op wat deze tijd van je vraagt.

Werkwijze

Je leert een meer intuitieve intelligentie in te zetten en met de onderstroom te werken. Je gaat gebruik maken van een veel breder veld aan informatie en leert kijken met de open blik van een buitenstaander: Wat zie je? Wat zou nog beter kunnen? Wat wordt hier van je gevraagd?

Na een intake waarin de door jullie gewenste beweging helder is geworden (soms vraagt dit enkele gesprekken) wordt een opzet gemaakt voor de workshop of training.
De workshops variëren tussen 2 en 4 uur.

Tarief

Prijs op aanvraag
Locatie in overleg

Wil je meer weten? Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op. Of bel me.

Programma's

'Op Maat'

Intensief & transformerend

Om als organisatie onderscheidend te anticiperen op de steeds sneller veranderende complexe omstandigheden wordt een andere benadering van groei, ontwikkeling, (bewust) leiderschap en duurzaamheid van je gevraagd.

In onze programma’s richten wij ons met een integrale aanpak vanuit de volgende 3 pijlers op het persoonlijke, team en organisatiesucces:

 1. Verbinden vanuit een gevoelde organisatie identiteit - het unieke in het DNA van je bedrijf lokaliseren en verbinden (missie-visie-waarden en cultuur)
 2. Het talent van je mensen en hen in hun authentieke kracht laten stappen
 3. Mens en organisatie te helpen om scherpzinnige logica te verbinden met een

  krachtig intuïtief vermogen

Wat houdt het in

InnSaei biedt je heldere kaders en tools om dit vorm te geven. Je creëert een krachtig fundament, waar mensen zich mee kunnen verbinden en waar alles wat je daar vervolgens op bouwt, staat als een huis. Door persoonlijke betekenis en verbinding tot stand te brengen tussen jou, je doelen en je mensen, klanten en partners wordt je duurzamer succesvoller.

Kenmerken

 • Maatwerk, onverzichtelijk en integreerbaar
 • Compact en modulair op te bouwen
 • Afgebakend in tijd met een brede betrokkenheid van de mensen
 • Gevarieerd in vorm (executive-, team-, individuele- en performance coaching, training, masterclasses, 'on-the-job'). Effectief bij elke stap
 • Verzorgd door professionals en de besten in hun vakgebied.

Start je reis

...naar verbinding en intuïtieve kracht van mens en organisatie – plan een vrijblijvend verhelderend gesprek, bedoeld om elkaar te ontmoeten zodat we ervaren of er een klik is en een goede basis om op verder te gaan. Dit vindt online of live plaats naar gelang je behoefte en de mogelijkheden.

Download de oefeningen "Mindful reminder" & "Stress Relief"

Laat je naam en emailadres achter en download de bestanden

Toestemming

Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

Download de oefening "Stress Relief in 3 minuten"

Laat je naam en email adres achter en download het bestand.

Toestemming

Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

Download de oefening

Laat je naam en emailadres achter en de download wordt gestart

Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

Download de oefening "Stop-Drop-Realign"

Laat je naam en emailadres achter en download het bestand.

Toestemming

Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

Download de oefening "Stop-Drop-Realign"

Laat je naam en emailadres achter en download het bestand

Toestemming

Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,

Download de oefeningen "Maak van je hoofd een bijzaak"

Laat je naam en emailadres achter en download het bestand.

Toestemming

Dankjewel voor het invullen van je gegevens. Veel plezier met je download,